Tävlings summering!!

Årets första tävling var på Örestads ridklubb nere i Malmö. Vi tävlande på Winnie för att säkerställa vår plats till SM och NM. För att vara årets första tävling gick det förvånansvärt bra. Lagom med nerver och lagom med fokus.  


(null)


Årets andra tävling hade vi på Caprifolens voltigeklubb nere i Våxtorp. Vi körde på Lucky och vi hade ärligt inte några högra förhoppningar. Men oj vad både han och vi överraskade!! 

3 lugna rundor där vi kunde köra fullt ut, så kul. 


(null)


Även så fortsatte de på årets tredje tävling som var hemma tävling i Laholm. Jag gjorde en liten tabbe i första rundan och höll på att ramla av. Lyckades ta mig upp lugnt och fortsatte. För övrigt gick det bra för både mig och Alma. Och vi samlade ihop kvalpoäng till SM/NM på Lucky med!! 


(null)


(null)


Men någongång måste de ju vända...


Årets fjärde tävling hölls på Billdahls ridklubb uppe i Kungsbacka. Där hade vi höga förhoppningar på både oss och hästen. Träningarna emellan tävlingarna hade varit felfria och vi hade kört igenom alla program.  MEN...väl inne på uppvärmningsbanan blev Lucky spänd. Ny plats, varmt och klart kände han väll vår nervositet med. Så vi sprang in på banan för de 2 första rundorna och det var spänt, fel galopp och personligen aning slarvigt. Väl ute från banan kom det en hel del svordomar och olika uppfattningar i teamet. Lätt att de blir en liten krock när då Lucky är ny team medlem och det behövs mer fokus på häst än va de gör när vi är ute med Winnie. Men vi trasslade upp våra frågetecken och 3 tredje omgången gick mycket bättre. Fortfarande inte bra men när han väl lugnade ner sig så kunde iallafall Alma köra på en hel omgång. 


Nya tag, nyttigt!! 


(null)


Nu är vi iallafall påväg till årets femte tävling som är nere i Krumke, Tyskland, med Winnie. Målet är att ha en bra känsla, köra igenom allt som är planerat och förhoppningsvis se och höja mina poäng. 

Håll tummen så lovar jag att uppdatera er!! 


(null)