Snabbt om topp 3 lägret

Igår avslutades lägret med de tekniska övningarna med Joanne, oh vilken utmaning de kommer bli!

Men iallafall, lördagen blev de först bock och sen häst med Joanne med fokus på upphopp och sving. Dock kände jag mig inte alls på tåna, de var bara tungt och jobbigt så som det kan vara ibland. Sen hade vi även teori med Lina då vi pratade om värdegrunder, förebilder och mål bl.a., intressant!

Igår då så började vi ett bock och häst pass med John och vilken skillnad, kände mig mycket mer motiverad och stark. Så vi fokuserande på upphopp, fana och bakåtsving, kul kul! Efter de hade vi improvisations dans med Gustav, hehe, kan ju säg som så att dans är ju inte riktigt min grej när de ska va så fint och improviserat men det var faktiskt ganska kul! Vi voltigörer är nog lite för stela och bakåtdragna när de kommer till dans. Men på eftermiddagen hade jag hästpass på Matilda och Andreas häst Raphallela för Joanne och gud vilken lyxhäst, allt kändes så mjukt och lätt, fick så mycket hjälp och det gjorde såklart att jag kunde maxa lite mer och utföra övningarna lite bättre, då fokuserade vi på sving, handstå, kvarn och bakåtsving!

Från det ena till det andra så kan jag garanterat säga att jag har ont i exakt heeeeela kroppen idag, haha! Men kul har det varits trots en liten nedförsbacke på lördagen och är mer taggad på att träna vidare till nästa år. 💗

 
Visa fler inlägg